D - Buss

Les her

C - Lastebil

Les her

Informasjon om førerkort opplæring og yrkessjåførutdanning

Les her

Vi tilbyr finansiering/delbetaling via Svea finans

Les her

YDP - Yrkessjåfør

Les her

Bil og Buss Trafikkskole

Vi er en trafikkskole med tilholdssted i Oslo. Vi driver hovedsaklig med utdanning av nye buss -og lastebilsjåfører. Utdanningen består av førerkortopplæring klasse C - D og yrkessjåførutdanning (140 t grunnutdanning). Fullstendig utdanning som buss/lastebilsjåfør (førerkortopplæring + yrkessjåførutdanning) tar ca 3 mnd. Når du begynner som elev hos oss vil du få en plan med kontinuiet, som gir god fremdrift i opplæringen. Vårt mål er at du skal bli en trygg og god sjåfør, som kjører på en sikker, behagelig og miljøvennlig måte. Ta gjerne kontakt med oss, bruk kontaktskjema nederst på siden eller ring oss, vi er tilgjengelig på tlf mandag til fredag kl 10:00 - 16:00.
Det vil i fremtiden være stort behov for buss -og lastebilsjåfører og vi erfarer at det er gode muligheter til å få seg jobb som sjåfør.
Velkommen til oss!

Priser opplæring

Kjøretime

Kjøretime

1 430 kr

Trinnvurdering trinn 2

1 450 kr

Trinnvurdering trinn 3

1 450 kr

Sikkerhetskurs på veg

8 240 kr

Sikkerhetskurs på veg 4 t utvidelse fra C1-D1

5 720 kr

Oppvarmingstime før førerprøve

1 430 kr

Førerprøve

Dersom du har førerkort klasse C1 - D1 - C fra før, er du fritatt for deler av opplæringen, ta kontakt for informasjon

3 700 kr

Kurs

Grunnkurs

1 850 kr

Ulykkesberedskap

3 500 kr

Pakke

Startpakke Buss

  • 1 x Grunnkurs
  • 16 x Kjøretime
  • 1 x Trinnvurdering trinn 2
  • 1 x Trinnvurdering trinn 3
  • 1 x Ulykkesberedskap
  • 1 x Sikkerhetskurs veg 4.2.1
  • 1 x Sikkerhetskurs på veg
  • 1 x Sikkerhetskurs veg 4.2.3
  • 1 x Oppvarmingstime før førerprøve
  • 1 x Førerprøve

1 undervisningstime = 45 min.
For undervisning etter kl 1700 og i helger tilkommer kr 150,- pr påbegynte undervisningstime.

44 500 kr

Informasjon om priser

Avbestilling av kjøretimer må skje senest kl 1200 siste virkedag før avtalte time. Obligatoriske timer og førerprøver må avbestilles senest 3 virkedager i forveien. Kurs må avbestilles senest 14 dager før kursstart. Ved for sen avbestilling blir timer/kurs belastet i sin helhet. All opplæring må betales på forskudd/ved påmelding. Pakketilbud/timer/kurs er gyldig 1 år fra kjøpsdato. Det er elevens ansvar å møte opp til avtalt time, eller avbestille innen rett tid. Bil og Buss Trafikkskole AS kan ikke ta ansvar for teknisk feil ved SMS-løsning, feil i tele-nett eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Dersom elev ikke når mål i læreplan iflg m/startpakke, må det kjøres flere timer ihht prisliste for å nå mål i læreplan. Gebyr Til Statens vegvesen v/teori -og førerprøve vil tilkomme. Fakturagebyr tilkommer. Elever med startpakke blir prioritert foran elever uten pakke.

Våre siste nyheter

Statens lånekasse for utdanning

Vi er godkjent i Statens lånekasse for utdanning, men her får du ikke støtte før du har begynt på yrkessjåførutdanningen. Det vil si at du må først betale for førerkort opplæringen (startpakke), for deretter å kunne søke om støtte/tilbakebetaling fra Lånekassen når du starter på Yrkessjåførutdanning.

Les mer

Lærebok/e-teori kurs

Yrkessjåfør utdanning modul 1-5 (grunnutdanning) Bestill lærebok her: https://www.fagbokforlaget.no/Yrkessjåfør.-Person-og-godstransport/I9788211030665

Les mer

Informasjon

Førerkort kl C - D For å ta førerkort til lastebil er det krav om at eleven har førerkort klasse B og har fylt 21 år. For å ta førerkort til buss er det krav om at eleven har førerkort klasse B og har fylt 24 år.

Les mer

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo